Leuk om je op de website van Praktijk Levenstijd te mogen verwelkomen, zodat je kunt lezen wat voor mogelijkheden er te bieden zijn en op welke manier ze voor jou een positieve bijdrage kunnen leveren, in deze tijd van jou leven!

Zo is Reiki een eenvoudige maar prima methode op het gebied van ontspanning en balans. Dit is te ervaren tijdens een behandeling, ook is het makkelijk te leren tijdens een korte cursus, zodat je jezelf en evt. anderen energie kunt geven.

Via een paranormaal gesprek is het mogelijk om contact te krijgen met dierbaren, vragen te stellen over jezelf, over situaties uit het verleden of heden. Dit biedt je een bijzondere en waardevolle ervaring.

Spirituele coaching is een manier om je op spiritueel gebied verder te ontwikkelen. Tijdens een gesprek wat aangevuld kan worden met diverse energetische behandelingen worden er inspirerende mogelijkheden aangereikt voor persoonlijke groei en positieve verandering.

Meditatie is een doeltreffende methode om je persoonlijke groei verder te ontwikkelen. Met meditatie is het mogelijk om diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning te ervaren. Iedere woensdagavond is er een Meditatie groep en er zijn diverse cursussen, zoals Kleuren meditatie en Creatieve meditatie die zowel individueel als in een kleine groep te volgen zijn.

Kinder Coaching is er voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn diverse mogelijkheden om hulp te bieden, bijvoorbeeld bij hoog gevoeligheid, op paranormaal gebied en ontspanning. Voor de kinderen maar ook voor de ouders is het waardevol om er op een positieve manier mee om te leren gaan.

KinderYoga is leuk om te doen, door de afwisseling van actieve en ontspannen Yoga en ademhalingsoefeningen krijgen kinderen op een positieve manier vertrouwen in zichzelf en hun lijf. Iedere woensdag zijn er voor kinderen vanaf 4 jaar lessen. Er is ook Ouder&Kind Yoga, samen met je zoon of dochter lekker bewegen, rustig ontspannen en vooral veel plezier beleven!

Event tijd organiseert evenementen op gebied van ontspanning, bewust gezond leven en spiritualiteit.

Bij de activiteiten agenda staan alle geplande activiteiten die het hele jaar door plaats vinden, een Reiki cursus, een paranormale avond, diversen Meditatiecursussen, inspirerende workshops, enz.

Als je na het bezoek van deze website nog vragen hebt of een afspraak wil maken, neem dan contact op, ik sta je graag persoonlijk te woord!

Tot ziens !

Monique Witte-Koppelaar