Event tijd organiseert als onderdeel van Praktijk Levenstijd evenementen op gebied van ontspanning, bewust gezond leven en spiritualiteit.

 

VAN 15 JANUARI T/M 14 FEBRUARI 2016 WAS ER DE MAAND VAN DE SPIRITUALITEIT.


Praktijk Levenstijd organiseerde i.s.m. de bibliotheek VANnU te Zevenbergen de gehele maand door inspirerende activiteiten, in de bibliotheek was hiervoor een speciaal ingerichte boekenkast te vinden met informatie en speciaal aanbevolen spirituele boeken!

 

Vrijdagavond 15 januari 2016 was er als opening een Spirituele Boekenproeverij

Deze avond werd je onder het motto "Spirituele Boeken Proeven" aan de hand van boekenpresentaties van diverse medewerkers van het team van de VANnU bibliotheek en diverse gasten, als het ware een reis langs de mooiste spirituele boeken aangeboden. Er werd verteld over de inhoud van bijzondere en inspirerende spirituele boeken en er werden korte typerende passages voorgelezen, aangevuld met virtuele informatie van gerichte websites en/of filmpjes.

De avond werdt afgesloten met een quiz waar het nieuwe essay van 2016 van de maand van de spiritualiteit van Ben Tiggelaar te winnen is!

Vrijdagavond 29 januari 2016 was er een lezing "Gewoon para Normaal " door Monique Witte- Koppelaar

Monique maakt dankzij haar paranormale gave dagelijks bijzondere, ontroerende, grappige, troostrijke en inspirerende belevenissen mee in haar werk. Ze heeft een nuchtere blik op spiritualiteit en biedt daarmee op een integere en duidelijke manier volwassenen en kinderen begeleiding.

Deze avond vertelde Monique waarom het voor haar eigenlijk de gewoonste zaak van de wereld is om een paranormale gave te hebben, ze vertelde verhalen over paranormale ervaringen, is was gelegenheid om vragen te stellen en een aantal mensen ontvingen een korte reading .

Tijd: 19.00-20.30
Gratis entree

 

Vrijdagavond 5 februari 2016 was er een seminar 'Goede voornemens volhouden" door Froukje Smeding

Wie kent dat niet: Je weet eigenlijk wel wat goed voor je is, die paar kilo's lichter, wat vaker sporten, meer structuur in je werk, maar als puntje bij paaltje komt lukt het niet allemaal. Excuses genoeg: zo druk met andere dingen, je omgeving werkt niet mee, vul zelf maar verder in....

In het werk van Stephen Covey (Ben Tiggelaar's grote voorbeeld) is er een 7 stappen plan. Klinkt simpel en logisch genoeg. Maar verder onderzoek leert nog eens extra wat ervoor nodig is om verandering echt te doen slagen en daarover schreef Tiggelaar al veel materiaal.

Froukje Smeding heeft toch altijd nog een missing link gevoeld..... volgens haar mist er iets op een dieper niveau. Volgens haar zijn gewoonten zo in onze fundamenten ingebakken dat we altijd weer terug geleid worden. Oude gewoonten zijn zo hardnekkig. Kloppen onze gewoonten wel met ons levensdoel? Zo niet, dan lopen we uit de pas en kunnen we niet vrij en voluit leven, voelen we ons bedrukt en onvoldaan.

 

Vrijdagavond 12 februari 2016 was er een "Na" Boekenproeverij ter afsluiting van de maand


Bij de start van de Maand van de Spiritualiteit nam het team van de VANnU bibliotheek te Zevenbergen samen met Monique Witte-Koppelaar en enkele gasten geïnteresseerden mee op een reis langs de mooiste spirituele boeken. Tijdens een presentatie werden onder het motto ‘Spirituele Boeken Proeven’ de bezoekers bijgepraat over de mooiste, meest bijzondere boeken in dit genre.

Als afsluiting van deze Spirituele Maand nodigen Monique en enkele biebmedewerksters u van harte uit om in het voor deze gelegenheid aangepaste Boekencafé op vrijdagavond 12 februari tussen 19.00 en 20.30 uur na te praten over dé Maand en haar vele activiteiten.

Uiteraard hoeft u niet de Boekenproeverij te hebben bijgewoond om in dit Boekencafé onder het genot van een kopje thee of koffie mee te luisteren, praten of kennis te maken met de vele mooie boeken die o.a. de bibliotheek in haar collectie heeft.

Locatie: Bibliotheek VANnU Kasteelweg 3 Zevenbergen


Voor meer informatie over alle activiteiten: Monique Witte-Koppelaar  info@praktijklevenstijd.nl  tel.nr. 06-23722883

www.bibliotheekvannu.nl  zevenbergen@bibliotheekvannu.nl  tel.nr. 0168-324594

 


 

Op Zaterdag 17 oktober 2015 was er een HEALTHY LIFE EVENT georganiseerd voor iedereen die bewust een keuze wil maken voor een gezonde en natuurlijke leefstijl!!

Volwassen en kinderen waren van harte welkom om kennis te maken met o.a.:

  • Natuurgeneeswijzen
  • Sport en beweging
  • Ontspanning en massage
  • Coaching en begeleiding
  • Innerlijke en uiterlijke verzorging
  • Gezonde, natuurlijke voeding
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Duurzame, natuurlijke en ambachtelijke producten

De hele dag waren er inspirerende lezingen, demonstraties, behandelingen en workshops te zien, te horen en te beleven!

Met o.a.: Kinderfysiotherapie, Natuurlijke Huidverzorging, Yoga, Reiki, Voetreflexologie, Natuurvoeding, Kindercoaching, Qigong, Medische thermografie, Coaching, Meditatie, Zumba, Wellness Massages, Aloë Vera producten en massages, Supplementen, Babymassage, Gewichtsadvies, Mindfulness, Touch for Health, Voedingsadvies, Shiatsu ontspanningsmassage, Gezonde sapjes uit slowjuicer, Paranormale gesprekken, Sensorische Integratie, Baby en kindergebaren, Begeleiding bij Hooggevoeligheid.

ZATERDAG 17 OKTOBER 2015   10.00-16.00 UUR   TOEGANG GRATIS

Zie voor meer informatie: www.facebook.com/EVENT tijd

Locatie: Bibliotheek VANnU/ Surplus Kasteelweg 1-3 Zevenbergen

 


 

In de bibliotheek VANnU in Zevenbergen is al eerder een Spirituele Markt en een Inspiratie dag met zorg en aandacht voor Body en Mind georganiseerd. Op beide dagen waren er diversen praktijken uit Zevenbergen e.o aanwezig om informatie te verstrekken, lezingen en demonstraties te verzorgen.

Tijdens de Spirituele Markt waren er naast Praktijk Levenstijd meerdere praktijken op gebied van paranormaal, healing en spirituele coaching. De Spirituele Markt wordt jaarlijks in de nationale maand van de spiritualiteit in januari/ februari gehouden.

Tijdens de Inspiratiedag met zorg en aandacht was er een breed aanbod met o.a. Reiki, Meditatie, Shiatsu massage, Natuurvoedingsadvies, Yoga, Babymassage, Hypnotherapie, Massage, Voetreflexologie, Kinesiologie, Life en Gelukscoaching en Mindfulness