Ik ben Monique Witte-Koppelaar en vanuit mijn hart is Praktijk Levenstijd ontstaan.

Ik ben er trots op en werk er met veel plezier in omdat ik het geweldig vind om mensen op een positieve manier te begeleiden en te inspireren. Dat ik nu op de juiste werkplek zit, werd me nog maar eens duidelijk toen ik achter de betekenis van mijn naam Monique kwam: ‘adviseur, raadgeefster en puttend uit herinnering’ !

Ik ben geboren en getogen in Sliedrecht, maar sinds 1991 neergestreken in Zevenbergen, waar ik nu nog steeds samen met mijn man en 2 zonen met veel plezier woon.

Rond 2000 maakte ik kennis met Reiki, wat mij toen erg aansprak, vooral omdat ik na het volgen van een cursus, zelf letterlijk en figuurlijk iets in handen had, om mij zelf op een eenvoudige manier meer energie te geven. Sinds die tijd ben ik me spiritueel gaan ontwikkelen, heb ik diverse workshops gevolgd en ben ik door de jaren heen Reiki cursussen blijven volgen, met als resultaat dat ik uiteindelijk Reiki Master ben geworden.

Ook op paranormaal gebied heb ik mij in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld, met als gevolg dat ik nu voor mensen, contactpersoon tussen hemel en aarde mag zijn.

Verder heb ik de LOSK (Landelijke Opleiding Spirituele Kinderhulp en begeleiding) de opleiding Holistische Kinderyoga docente en de opleiding Sensikids coaching afgerond. Dit laatste is speciaal om hoog gevoelige kinderen en volwassenen te begeleiden.

Alle opleidingen hebben bijgedragen aan mijn kennis en het dagelijks leven met alle leuke en minder leuke facetten, heeft gezorgd voor levenservaring.

Ik ben omringd door een warm gezin, fijne ouders, familie en vrienden, zij en alle mensen die ik tot nu toe heb ontmoet, zorgen ervoor dat ik me heb kunnen ontwikkelen tot wie ik nu ben!