Voor kinderen vanaf 4 jaar is er wekelijks op woensdag Kinderyoga!!

Kinderyoga is leuk om te doen en het zorgt voor een sterk en soepel en evenwichtig lichaam.Een belangrijk en fijn effect van yoga is dat het rust en ontspanning biedt.
Het brengt kinderen beter in contact met hun lichaam en heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van het kind en dat is te merken op de gebieden beweging, houding, concentratie en ademhaling.


Iedere woensdag van 14.00-15.00 uur is er Kinder Yoga voor kinderen van 4 t/m 7 jaar

Tijdens deze lessen krijgen kinderen op een leuke manier yogahoudingen aangeboden. Door afwisseling van dynamisch bewegen en rustmomenten, worden kinderen op een speelse wijze bewust van hun adem, ontwikkelen hun zintuigen en leren verschil waar te nemen tussen spanning en ontspanning. Deze lessen hebben meestal een thema zoals de seizoenen, de natuur, dierentuin, vakantie, kabouters, circus etc.

Laat je zoon of dochter een gratis proefles uitproberen! De kosten voor deze Yoga les zijn € 7,50

 

Iedere woensdag van 15.15-16.15 uur is er Kinder Yoga voor kinderen van 8 t/m 12 jaar

Deze lessen worden afgestemd op de ontwikkeling die kinderen in deze leeftijdsfase doormaken.In deze lessen staat plezier voorop en zal er sprake zijn van samenwerking in plaats van competitie. Door de afwisseling in actieve en ontspannen Yoga en ademhalingsoefeningen krijgen kinderen vertrouwen in zichzelf en hun lijf.

Laat je zoon of dochter een gratis proefles uitproberen! De kosten voor deze Yoga les zijn € 7,50

 

Iedere woensdag van 18.45-19.45 uur is er Ouder & Kind Yoga

Ouder en Kind yoga is samen bewegen, ontspannen en vooral veel plezier beleven! Verschillende onderdelen als Yogahoudingen, ademhaling ,concentratie en massage oefeningen komen aan bod. Een mooie kans om samen met je kind soepel en relaxed door het leven te gaan!

Probeer samen met je zoon of dochter een gratis proefles! De kosten voor Ouder & kind Yoga zijn €12,50 voor samen.     

De locatie van alle Yoga lessen: Yoga Zevenbergen, Neerhofstraat 10, 4761 BM Zevenbergen